Ana Sayfa App Store Haftanın iOS uygulamaları (12 Mayıs 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (12 Mayıs 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz haftanın iOS uygulamaları seçtiğimiz uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/10/ios-13-guncellemesini-almayacak-iphone-modelleri-belli-oldu/]

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında doğaya kaçış yapmanıza olanak sağlayacak bir uygulama, sizi doksanlara götürecek bir fotoğraf editörü ve gelişmiş bir video düzenleme yardımcısı var.

Bu haftanın iOS uygulamaları şöyle;

Doğaya Kaçış

Doğaya kaçış; kamp, dağcılık, trekking, yamaç paraşütü gibi aktiviteleri takip etmenize ve bulmanıza olanak tanır. Uygulama, konumunuza veya girdiğiniz bölgeye en yakın spor aktivitelerini size detaylı olarak sunar.

Bu sayede doğaya kaçış yapabilir, şehrin stresinden uzaklaşabilirsiniz. Uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Üstelik uygulama içi satın alım da bulunmuyor.

Retroid 90s

Retroid 90s sizi doksanlara götürecek bir fotoğraf editörüdür. Bir çok filtreyi içerisinde barındıran uygulama, yıllara göre farklı filtreler sunar. Ayrıca çeşitli çerçeve seçenekleri de sunan editör ile parlaklık ve kontrast gibi ince ayarlamaları da yapmak mümkün.

Choongwhan Shin’in geliştirdiği uygulamanın seksenler, yetmişler versiyonu da bulunuyor. Her bir uygulama App Store üzerinden 2,99 TL’ye satılıyor. Uygulama içi satın alım bulunmuyor.

LumaFusion

LumaFusion mobil cihazlar için tasarlanmış en güçlü video düzenleme editörlerinden biridir. İşini mobil üzerinden yürüten kişiler, haberciler, profesyonel video üreticileri için geliştirilmiş bu uygulama özel müzik ve ses efektlerini içerisinde barındırır.

Uygulama App Store üzerinden 134,99 TL’ye satın alınabilir. Uygulama ekstra bir uygulama içi satın alım sunmuyor.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz