Ana Sayfa Apple Samsung akıllı TV modellerine Apple özellikleri geldi!

Samsung akıllı TV modellerine Apple özellikleri geldi!

0

Çok kısa sürede tüplü televizyonlardan akıllı televizyonlara geçiş yaptı. Artık hemen hemen hepimizin evinde bir akıllı televizyon bulunuyor. Bir televizyon satın alırken karşımıza birçok yeni özellik çıkıyor. Bunların içinden kendi kriterlerimize en uygun olanını seçmek ve satın almak artık eskiye göre çok daha uzun bir süreç. Akıllı televizyonların özellikleri de her geçen gün artıyor. Son olarak Samsung 2019 akıllı televizyon modelleri için yeniliklerini duyurdu.

Samsung akıllı TV modelleri için Apple desteği

Apple TV uygulaması ve AirPlay 2 artık Samsung 2019 akıllı televizyon modelleri içinde yer alacak. Yapılan yazılım güncellemesinin ardından 100’den fazla ülkede Apple TV, 176 ülke ise AirPlay 2 desteği sunuldu. Bu uygulamalar ülkemizdeki Samsung markalı TV modellerinde ise haziran ayından itibaren kullanılmaya başlanacak.

Samsung Akıllı TV platformuna entegre edilen Apple TV uygulaması için doğrudan ekrandaki simgeyi seçip kullanıma başlanabiliyor. iTunes üzerinden atın alınan tüm filmler ve TV programları buradan izlenebiliyor. Dünyanın her yerinden kullanıcılar Apple TV uygulamasındaki Apple TV kanallarına da abone olabiliyor. Yalnızca istedikleri kanallar için ödeme yapan kullanıcılar içerikleri uygulama üzerinden arzu ettikleri zamanda izleyebiliyor

Samsung 2019 akıllı televizyon kullanıcılar Apple TV üzerinden Apple’ın Apple TV+ abonelik hizmetine de doğrudan erişebilecek. AirPlay 2 özellikli Samsung Akıllı TV’ler ile müşteriler; iPhone, iPad veya Mac’lerindeki video ve içerikleri Samsung Akıllı TV’lerinde oynatabilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz