Ana Sayfa Haberler Haftanın iOS uygulamaları (19 Mayıs 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (19 Mayıs 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz haftanın iOS uygulamaları seçtiğimiz uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/17/apple-onemli-bir-touchid-patenti-aldi/]

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında uykunuzla ilgili istatistikleri tutmanıza ve alarm kurmanıza yardımcı olacak bir uygulama, gelişmiş özelliklere sahip bir kamera yardımcısı ve listeler hazırlamanıza yardımcı olacak bir üretkenlik uygulaması var.

Bu haftanın iOS uygulamaları şöyle:

Sleep Cycle

Sleep Cycle bir uyku yardımcısıdır. Bu uygulamayı gece yatmadan önce ayarlamanız halinde uygulama sizin uyurkenki hareketlerinizi takip eder. Böylece sizi yataktan en doğru zamanda kaldırır. Kalktıktan sonra ne kadar süre uyuduğunuza bakabilir, bunun yüzde kaçının derin, yüzde kaçının hafif uyku olduğunu tespit edebilirsiniz.

Uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilirken, uygulamanın premium versiyonu ise aylık ücret karşılığında satılıyor.

Raw+

Raw+ ile iPhone’da ham fotoğraflar çekebilirsiniz. İçerisinde ISO ayarlarından manuel focus ayarlarına, manuel focus ayarlarından kelvin ayarlarına kadar bir çok detaylı özellik barındıran uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak satın alınabiliyor. Ancak uygulamanın tüm özelliklerinden faydalanmak isterseniz 34,99 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

MinimaList

Minimalizmi seviyor musunuz? Sadelikte huzur mu buluyorsunuz? Her şeyin sade, düzen içerisinde olmasını mı istiyorsunuz? Cevabınız evet ise, MinimaList uygulaması size uygun olabilir. MinimaList sayesinde notlarınızı sade bir şekilde hazırlayabilir, çeşitli listeler düzenleyebilirsiniz. Görev listesi, yapılacaklar listesi, alışveriş listesi gibi listeleri kolayca hazırlayabileceğiniz uygulamada focus modu yardımıyla kolayca işinize konsantre olabilirsiniz.

Uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor, ancak uygulamada uygulama içi satın alma seçenekleri bulunuyor.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz