Ana Sayfa Apple iTunes hayatımızdan çıkabilir

iTunes hayatımızdan çıkabilir

0
iTunes Ortaklık Programı

Apple, çok yakın zamanda düzenlenecek olan WWDC19 öncesi iTunes ile ilgili ilk sinyalleri vermeye başladı. Şirket, iTunes’un Instagram ve Facebook gönderilerinin tamamını sildi. Söz konusu hizmet ile ilgili sayfaya girdiğinizde tamamen boş bir profil ile karşılaşıyorsunuz. Bunun üzerine teori üreten bazı medya kuruluşları hizmetin  hayatımızdan tamamen çıkabileceğini belirttiler.

Apple, iTunes’un sonunu getirebilir

Apple, iTunes’un Instagram ve Facebook gönderilerinin tamamını silerek bir bakıma hizmetin sonunun geldiğini doğrulamış oldu. Buna göre Apple, macOS işletim sistemine getireceği iki uygulamayla söz konusu hizmetin yerini dolduracak. Şirket filmler ve diziler için TV uygulamasını, müzikler ve ses tonları için ise Müzik uygulamasını kullanacak.

Telefonların bilgisayara bağlanmasını sağlayacak, kullanıcılara bir arayüz oluşturacak olan yazılımın hangisi olacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Yabancı basın, bunun sistem tercihlerine eklenecek bir sekme ile halledilebileceğini belirtiyor.

Apple’ın tüm bu yeni uygulama ve özellikleri önümüzdeki gün düzenlenecek olan WWDC19’da tanıtması bekleniyor. iTunes’un ise resmî olarak ne zaman sona ereceği henüz belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz