Ana Sayfa Haberler iOS 13 bir derdi daha bitiriyor!

iOS 13 bir derdi daha bitiriyor!

0

Geçtiğimiz haftalarda, Apple tarafından WWDC 2019 gerçekleştirildi. Apple bu etkinlikte yeni cihaz ve işletim sistemlerini bize tanıttı. Tanıtılan cihazlar kadar iPad, Apple Watch ve Mac’ler için tanıtılan yeni işletim sistemleri dikkat çekti. iOS 13 de tanıtılan işletim sistemleri arasındaydı ve kullanıcılar için birçok yenilik ile bizlere ‘merhaba’ dedi. Bu yeniliklerden çoğu telefonun işlevselliğini artırmak olsa da bazı özellikler kullanıcıların istemediği durumları ortadan kaldıracak. iPhone’da bilinmeyen numarayı sessize alma özelliği aktif etme özelliği de bunlardan biri.

iOS 13 ile karanlık mod dönemi başladı!

iOS 13 bilinmeyen numaralar için yeni çözüm sunacak

iOS 13’ün en sevilen özelliklerinden birisi olacak gibi duran bilinmeyen numaralar için sessize alma, kullanıcılar tarafından en fazla kullanılacak özelliklerin arasında olacak gibi gözüküyor. iOS 13 ile beraber, kullanıcılar dilediği takdirde rehberinde kayıtlı olmayan kişilerden gelen aramalar için rahatsız edilmeyecek. Bu özellik ile beraber, tanımadığı insanların numarasını açmayan insanların işi oldukça kolaylaşacak veya geceleri yanlış arayan bir kişi sizi rahatsız edemeyecek.

iPhone’da bilinmeyen numarayı sessize alma nasıl açılır?

iOS 13’ün gelmesiyle beraber kullanıcılar Ayarlar kısmından Telefon bölümüne gidebilirler ve burada bulunan Çağrı Susturma ve Engellenen Kişiler bölümünden Bilinmeyen Arayanları Sustur seçeneğine tıklayarak iPhone’da bilinmeyen numarayı sessize alma özelliğini aktif edebilirler.

iOS 13 hayatımıza ne zaman girecek?

iOS 13, yeni tanıtılacak iPhone’lar ile beraber hayatımıza girecek. Apple, telefonlarını her yıl eylül ayının sonlarına doğru tanıtıyor

Apple’ın iPhone kullanıcılarına sağladığı bu özellik hakkında fikirleriniz neler? iPhone’a başka hangi özellikler eklenmeli?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz