Ana Sayfa Apple Apple Watch’lardaki silme sorunu ortadan kalkıyor

Apple Watch’lardaki silme sorunu ortadan kalkıyor

0

Apple Watch kullanıcıları için yenilikler gelmeye devam ediyor. Apple Watch için yayınlanan watchOS Beta 3 ile ortaya çıkan özelliğe göre bundan sonra Apple Watch kullanıcıları daha önceden silemedikleri yerleşik uygulamaları silebilecekler. İşte yeni Apple Watch özellikleri

Apple Watch kullanıcıları her uygulamayı silebilecek

Apple Watch kullanıcılarına sunulan bu özelliği ilk olarak Beta 2’de görmüştük ancak kullanım için aktif değildi. Şimdi ise Beta 3 yükleyen kullanıcılar bu özelliği kullanmak için saatlerindeki uygulamarın üstüne uzun süre basmaları yeterli.

Gelen özellikle beraber, daha önceden silinemeyen Kamera Uzaktan Kumandası, Noise uygulaması, Zamanlayıcı, Kronometre, Alarm, Nefes uygulaması, Walkie-Talkie, EKG, Uzaktan Kumanda, Radyo uygulamaları silinebilir olacak.

Kullanıcılar sildikleri uygulamayı daha sonra tekrar yüklemek istedikleri takdirde Watch App Store üzerinden indirebilecekler. Şu an için Beta sürümünde karşımıza çıkan özellik watchOS 6 ile beraber tamamen kullanılabilir hale gelecek ve tüm kullanıcalar bu özellikten faydalanabilecek.

watchOS 6 ne zaman çıkacak?

WatchOS 6 şu anda beta sürümü olarak tüm kullanıcılar için indirilebilir bir durumda. Beta sürümleri ile gelen yenilikler test aşamasında ve geliştiriliyor. Gelişme aşamasının ardından kararlı sürüm kullanıcılar için Apple Watch 5’in tanıtılmasıyla beraber karşımıza çıkacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz