Ana Sayfa Apple Apple’dan podcast’ler için yeni adım

Apple’dan podcast’ler için yeni adım

0

Apple, podcast servisinin daha çok kişi tarafından kullanılmasını amaçlıyor. Son gelen haberlere göre göre Apple, orijinal ve özgün podcast yayınlarında harcanan emeklerin karşılığını vermek istiyor.

Apple Podcast para kazanma girişimlerine destek verecek

Apple Podcast yöneticileri, birçok medya şirketinin yöneticileri ile bu konuyu konuşmak için bir araya geldi. Henüz net bir destekleme stratejisinin ortaya çıkmadığı görüşmede, Apple’ın podcast pazarındaki durumu göz önüne alınarak, çeşitli mevzularda fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Apple Podcast para kazanma

Dünya üzerinde bulunan bütün podcast dinleyicilerinin yüzde 50’si ila yüzde 70’ini Apple Podcast’i tercih ettiği düşünülüyor. Şayet bu istatistik doğru ise Apple’ın bu alandaki herhangi bir radikal adımı podcast pazarını sarsabilir. Spotify ve Stitcher markalarının ekiplerini analiz eden şirket, özel içerik taleplerinin arttığını dile getiriyor.

Apple Podcast

2005 yılında piyasaya sürülen Apple Podcast, kendi firması tarafından başkalarına para kazandırma konusundaherhangi bir destek görmeyen bir uygulama olarak biliniyor. İçerik üreticileri, bundan böyle, belirli bir ücret karşılığında Apple’a içerik sağlayacaklar.

Yöneticiler, sesli yayın sahiplerine şu öneriyi verdi: “Sizden satın alacağımız sesli yayınlar, son derece kaliteli ve özgünolmalıdır. Bu hususta çok dikkatli ve çok titiz olacağız. Bu planın ne zaman hayata geçeceği henüz belli değil.”


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz