Ana Sayfa Apple Apple’ın bazı ürünlerini indirimli bir şekilde satın almak!

Apple’ın bazı ürünlerini indirimli bir şekilde satın almak!

1

Apple, ögrencilere sunduğu uygulamalar ile eğitime katkı sağlıyor. Öğrencilerin bu uygulamalardan en iyi şekilde faydalanabilmesi için de öğrencilerin Apple ürünlerine olan ihtiyaçlarını biliyor ve her yıl eğitim döneminin başında üniversite öğrencilerine özel indirimler düzenliyor. Peki Apple eğitim fiyatları nasıl, detayları neler?

Apple eğitim fiyatları neler sunuyor?

Üniversite öğrencileri için düzenlenen kampanya, her yıl eğitim döneminin başında yapılıyor. Öğrenciler, iPad, Mac ve yazılım programları gibi birçok Apple ürününü normal fiyattan daha uygun bir fiyata satın alabiliyor.

Bu indirimlerin yanı sıra, Apple ögrencilerin kalbini nasıl alacağını da çok iyi biliyor. Ögrencileri, indirimli olarak aldıkları ürünlerin yanında bir de hediye ile karşılaşıyor. Apple, üründen ürüne göre farklılık gösteren hediyeleri ögrencilere sunuyor. Örneğin, indirimli fiyat üzerinden iPad alan bir ögrenci, bu iPad’ın yanında Beats Solo 3 Wireless kulaklığı da ücretsiz olarak alabiliyor. Kampanya koşulları dahilinde, bu hediyeyi reddedebilir veya hediyenizi Beats X kulaklığa çevirebiliyorsunuz.

Daha fazla detay ve bilgi için videomuzu izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. uygun fiyatının yanında Beats marka kulaklığın bedelsiz olarak vermesi çok iyi .
    Bu ürünün fiyatı göz önüne alındığında ilave katma değer sağlıyor. tek dezavantaj avantajı kredi kartı taksit kısa olması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz