Ana Sayfa Apple iPhone 11 gece modunu Şile’de denedik!

iPhone 11 gece modunu Şile’de denedik!

0

En yeni iPhone’ların tanıtılması ile beraber kullanıcıların uzun zamandır istediği bazı özellikler de sonunda karşımıza çıktı. Bu özelliklerin en başında iPhone gece modu geliyordu. Biz de sizler için iPhone gece modu nasıl çalışıyor ve nasıl fotoğraflar çekiyor denedik!

iPhone gece modu

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max‘in sahip oluğu gece modu tamamen iPhone tarafınan yönetiliyor ve kullanıcılara olukça az insiyatif bırakılıyor. İsterseniz önce gece modu nasıl çalışıyor yakından bakalım.

iPhone 11 gece modu

iPhone 11 serisinin herhangi bir iPhone modeline sahipseniz gece modu ile fotoğraf çekebiliyorsunuz. iPhone ışığın fazla olduğu ortamlarda gece modunu devreye sokmazken bazı durumlara kullanıcıların gece modunu aktifleştirmesine izin veriyor. İş, karanlık ortamlar veya mekanlarda değişiyor ve iPhone gece modunu otomatik olarak devreye alıyor. Ortamın ışık durumuna göre bir süre belirleniyor ve bu süre içerisinde kullanıcılar fotoğraflarını çekebiliyorlar.

Kullanıcılar iPhone’un belirlediği süreyi beğenmez fotoğrafı daha uzun bir sürede çekmek isterlerse, iPhone’un belirlediği maksimum sürede de fotoğraf çekebiliyorlar. iPhone’un gelenekselleşmiş basit arayüzü ile karşımıza çıkan gece modu, detaylı bir şekilde ayarlama istemezken kolay bir kullanım sunuyor.

Biz de sizler için İstanbul’un Şile ilçesine gittik. Şile’de hem karanlık ortamları hem de şehir ışıklarını test ettik. Aldığımız sonuca bazen şaşırırken bazen de üzülük. Çektiğimiz fotoğrafları ve arayüzü görmek isterseniz videomuzu izleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz