Ana Sayfa Apple Apple’dan AR gözlük oyunları için anlaşma!

Apple’dan AR gözlük oyunları için anlaşma!

0

Apple AR gözlük için sessiz sedasız çalışmalarını sürdürüyor. Son çıkan raporlarda 2020 yılının ikinci yarısında tanıtılması beklenen gözlük için yeni bir iş birliği haberi geldi. Apple AR gözlük oyunları ve uygulamaları için Valve ile iş birliği yaptı.

Apple AR gözlük oyunları, Valve ile yapılacak

 

Apple’ın yeni gözlüğü için üçüncü parti markalarla iş birliği yapacağı ortaya çıkmıştı. Bu doğrultuda Apple AR gözlük için Tayvanlı Quanta Computer ve Pegatron‘un birlikte çalışacağını biliyorduk. 2020 yılının ikinci yarısında lansmanı yapılması beklenen gözlük için bir haber de Valve cephesinden geldi.

Apple AR yazılımı için arayışlarına devam ediyor. AR yazılımı için sistem arayüzü ve sistem mimarisi geliştirecek yeni şirketler arayan Apple aynı zamanda grafik tasarımcısı arayışını da sürdürüyor.

iPhone modelleri ile senkronize bir şekilde çalışacak olan gözlük, kullanıcının mesajlarına e-postasına ya da hava durumuna gözlük üzerinden ulaşmasını sağlayacak. Aynı zamanda Apple Haritalar uygulamasının ve bazı oyunların da bu gözlüğe entegre edileceği düşünülüyor.

Valve ile ortaklık da oyunlar ve uygulamalar tarafında karşımıza çıkacak. Söz konusu ortaklık ile birlikte AR gözlük için oyunlar ve uygulamalar geliştirilecek. Böylece kullanıcı gözlüğünü takarak oyununu istediği yerde oynayabilecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz