Ana Sayfa Haberler iPhone 12 tahminen nasıl olacak?

iPhone 12 tahminen nasıl olacak?

0

Apple’ın en çok eleştirildiği noktalar arasında yer alan tasarım eleştirileri yakın zamanda son bulacak gibi. iPhone 12 tasarımı tahminen nasıl olacak karşımıza çıktı. İşte iPhone 12’yi merak ettiren video.

iPhone 12 tasarımı

Genel olarak konsept videoları tahminler üzerine kurulduğu için çok farklı bir hale bürünebiliyor hatta abartı olabiliyorlar.

Karşımıza çıkan video, iPhone 12 tasarımı hakkında ilk fikirlerin oluşmasına olanak sağlıyor. Beklenen asarıma bakılırsa 2020 yılında çıkması planlanan iPhone’un tasarımı geçmişten izler ile karşımıza çıkıyor.

Yeni iPhone tasarımı, iPhone 5’in tasarımından ilham alıyor. Ayrıca konsept videoya göre, iPhone 12’inin arka tarafında 4. kamera da yer alacak. Arka tarafa 4. kameranında eklenmesi ile beraber, iPhone 12 modelinde ön kamera ile beraber toplamda 5 kamera yer alacak.

Ekran tarafında herhangi bir çentik yok. Bu da demek oluyor ki, Apple’ın en üst düzey teknolojileri arasında yer alan Face ID ekran altına gömülecek. Ancak tasarımın bu konuda oldukça abartı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira ekran altına kamera yerleştirme fikri, Xiaomi gibi firmalar tarafından da denenmişti ancak hayata geçebilmiş bir örnek yok.

Beklenen tasarımlara göre iPhone üzerinde bulunan çentikden bir süre daha kurtulamayacağız. Konsept videosu genel olarak tasarım hakkında fikirleri bize iletiyor. Şu an için yeni iPhone’lara ne zaman 5G geleceğini bilmiyoruz.

Sizce iPhone 12 tasarımı nasıl olacak? Apple’ın iPhone 12’de hangi özelliklere yer vermesi gerekiyor?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz