Ana Sayfa Apple Mac Pro satış tarihi sonunda ortaya çıktı

Mac Pro satış tarihi sonunda ortaya çıktı

0

Apple’ın en güçlü bilgisayarı olacak Mac Pro ne zaman satışa çıkacak sorusu Apple tarafından cevaplandı. Apple’ın gönderdiği postada yayınlanan tarihe göre çok fazla beklemeyeceğiz

Mac Pro ne zaman çıkacak

Apple’ın bazı kullanıcılara gönderdiği postada ortaya çıkan 10 Aralık tarihi, Mac Pro için daha fazla beklemeyeceğimizin habercisi oldu. Apple’ın bu tarihi resmi internet sitesinde halen açıklamayıp, bazı kullanıcılara bildimesi ise dikkat çekti. Bu posta ile beraber Pro Display XDR satış tarihi de ortaya çıktı. Bu tarih de Apple’ın en güçlü bilgisayarları arasında yer alacak olan Mac Pro satış tarihi ile aynı.

Intel Xeon işlemci, Radeon Pro 580X grafik kartı, 32 GB RAM ve 256 GB SSD ile gelen giriş seviyesi Mac Pro,5.999 dolarlık fiyat etiketine sahip. 32 inçlik Pro Display XDR ise 4.999 dolarlık fiyat etiketine sahip. Monitörün ayağı ise 999 dolardan satışa sunulacak.

Fiyatların Türkiye’de ne olacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak her iki ürünün de oldukça yüksek fiyata sahip olması beklentiler arasında yer alıyor. Ürünlerin profesyonel kullanıma yönelik olduğunu da unutmamak gerek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz