Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone’un sırrı: Fotoğraflar uygulaması

iPhone’un sırrı: Fotoğraflar uygulaması

0

Akıllı telefonlarımız ile çektiğimiz fotoğrafları daha güzel hale getirebilmek için telefonumuza bazı uygulamalar indiriyoruz. Bu uygulamalar fotoğraflarımızı daha güzel bir hale getirse de ücretli olabiliyorlar. Bu uygulamaların en büyük örneği ise uzun pozlama uygulamaları. Kullanıcılar iPhone’da uzun pozlama fotoğraf çekme işlemi için App Store’dan uygulama indirseler de bu özellik iPhone’un fotoğraflar uygulamasında bulunuyor.

iPhone’da uzun pozlama fotoğraf çekme

Bu videomuzda fotoğraflar uygulamasında bulunan ancak çoğu kişinin farkında olmadığı bir özellik olan uzun pozlama özelliği nasıl aktif yakından bakıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Nasıl yapılır?

Videomuzda da detaylı olarak bahsettiğimiz üzere fotoğraf çekerken live fotoğraf özelliğinin açık olması gerekiyor. Bu adımdan sonra çektiğiniz bu fotoğrafa fotoğraflar uygulaması üzerinden göz atarken yukarı kaydırmanız gerekiyor. Burada karşınıza efektler kısmı gelecek ve belirli efektler ile karşılaşacaksınız. Burada önemli olan, live olarak çekilmiş fotoğrafları uzun pozlama efekti ile kullanmanız. Bu adımdan sonra fotoğrafınız işlenecek ve uzun pozlama bir fotoğraf haline dönüşecek.

Bu adımlar üzerinden uygulama kullanmadan fotoğraflarınızı pinpon, döngü gibi birçok efekti kullanarak farklı bir hale getirebilirsiniz. Eğer yazımızı okuduktan sonra aklınızda bir soru işareti kalırsa, videomuzu izlemeyi ihmal etmeyin.

Eğer sizinde fotoğraflar konusunda kullandığınız farklı uygulamalar varsa bizlere YouTube videosunun altındaki yorumlar üzerinden iletebilirsiniz. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz