Ana Sayfa Apple iOS 14 hakkında bir detay daha ortaya çıktı!

iOS 14 hakkında bir detay daha ortaya çıktı!

0

iPhone’ların kullandığı işletim sistemi iOS her yıl kendisini yeniliyor. Apple tarafından kullanıcılar için geliştirilen işletim sistemi, kullanıcılara farklı özellikler sunuyor. Bu yılın son günlerinde karşılaşacağımız en yeni iOS sürümü olan iOS 14 hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı. Peki İOS 14 hakkında sızıntılar neler?

İOS 14 hakkında sızıntılar

iOS 14 ile hakkında gelen ilk sızıntı, iPhone’daki sağlık aktivitelerinin artacağı yönünde. İlk gelen haberlerde Apple, sağlık konusunda kullanıcılara daha fazla yönlendirmede bulunacak. Yeni fitness uygulaması ile kullanıcılar hangi spor için hangi hareketleri yapabileceğini görecek. İndiricekleri videoda, kullanıcılar yapmaları gereken hareketleri görerek daha bilinçli bir şekilde spor yapabilecek.

Yeni fitness uygulaması, kullanıcıların egzersiz videolarını ücretsiz indirmelerine izin vererek Apple’ın sağlık ve zindeliğe odaklanmasını daha da genişletecek. Bu egzersizler, kullanıcıların onları ihtiyaçlarına göre özelleştirmelerine izin veren aktivite ve seçenek destekleyecek. Apple TV, iPad ve iPhone videoları indirmek ve izlemek için kullanılabilecek. En güzeli ise Apple Watch uygulaması fitness etkinliğini takip etmek ve uygulama ile senkronize etmek için kullanılabilecek.

Uygulamada bulunan aktivite türleri ise kapalı koşu, bisiklet, kürek çekme, germe, çekirdek eğitimi, vücut geliştirme, açık hava yürüyüşü, dans ve yoga gibi aktiviteler olacak. 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz