Ana Sayfa Haberler Apple gündemi! – iPhone 12 yolda!

Apple gündemi! – iPhone 12 yolda!

0

Sihirli Elma olarak Apple gündemi hakkında videolar üretmeye devam ediyoruz. Bu videomuzda, iPhone’lara gelecek yenilikler, iPhone 12 ve Apple’ın hamleleri hakkında konuşuyoruz.

Apple gündeminde neler var?

Neler konuştuk?

Bu haftaki bölümde iPhone’lara yeni iOS sürümü ile gelecek yeniliklerden ve bu yeniliklerin bizlere neler sağlayacağı hakkında konuştuk. iPhone 12’nin karşımıza çıkmasına 6 aydan daha fazla var ancak ortaya şimdiden iddialar atılmaya başladı. Bu iddialar arasında tasarım detayları ve iPhone 12 serisinde nasıl bir kamera olacağına kadar birçok detay var. Geriye kalan detaylar ise Apple hakkında. Apple, kendi bilgisayarların da kendi telefonlarında olduğu gibi kendi işlemcisini kullanacak.

Tüm bunlar hakkında konuştuğumuz ve fikirlerimizi belirttiğimiz videoyu izledikten sonra sizler de fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz