Ana Sayfa Apple iPhone 12 hakkında ilk bilgiler!

iPhone 12 hakkında ilk bilgiler!

0

Apple’ın Mart ayının sonunda bir lansman gerçekleştirmesi bekleniyordu. Tüm dünyada etkili olan corona virüs sebebi ile bu lansman gerçekleştirilemese bile Apple en yeni ürünlerini tanıttı. Tanıtılan yeni ürünler ile beraber iPhone 12 hakkında ilk bilgiler de ortaya çıkmış oldu.

iPhone 12 hakkında ilk bilgiler!

Apple hakkında konuşan analistler, iPhone ve iPad’leri 3 yıldan beri 3D tarayıcılarla gelmesini tahmin ediyordu. Bu tahminler 2020 iPad Pro‘nun bir LiDAR ile tanıtılmasıyla doğrulandı. Bu bilginin doğrulanması ile beraber LİDAR tarayıcı iPhone 12’de de kullanılacak mı soruları gündeme geldi.

Sızıntılara göre, yeni iPhone 12 ailesinin arkasında dört kamera olması bekleniyor. Bu 3 kamera dışında bir de LiDAR tarayıcı iPhone 12’de bulunacak. Tahminlere göre ana kamera f/1.6 diyafram aralığına sahip 64 Megapiksel geniş açı kamera, ikinci kamera 24 Megapiksel 5x zoom yapabilen telefoto kamera ve son kamera da 12 Megapiksel ultra geniş açılı bir kamera olacak.

LiDAR tarayıcılı iPhone 12 Pro özellikleri netleşiyor! - ShiftDelete.Net (1)

Ön kamera tarafındaki sızıntılara baktığımızda da 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip  f/2.2 diyaframa sahip bir kamera göreceğiz. Şu ana kadar bilgiler bu şekilde kısıtlı olsa bile yakın zamanda gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz