Ana Sayfa App Store App Store Türkiye Yeni ve Yerli bölümü ile bu ay evde!

App Store Türkiye Yeni ve Yerli bölümü ile bu ay evde!

0

App Store Türkiye, Yeni ve Yerli bölümü ile Türkiye’de büyüyen uygulama ekonomisini ve ekosistemini bizlerle paylaşıyor. Geçtiğimiz Cumhuriyet Bayramı’ndan bu yana yayınlanan bölümde bu ayın konusu da açıklandı. App Store Türkiye Yeni ve Yerli bölümü ile evde yapılacaklara odaklanıyor.

App Store Yeni ve Yerli bölümünün yeni konusu: Ev

Corona virüsünden uzak durmanın en etkili yollarından biri sosyal izolasyon. Bu da mümkün olduğunda evden çıkmayarak sağlanıyor. Durum böyle olunca vatandaşların evde keyifli vakit geçirecek bazı yardımcılara ihtiyacı var. App Store Türkiye Yeni ve Yerli bölümü de tamamen eve odaklanıyor.

Apple, yaptığı açıklamayla yeni ayın konusunu şöyle duyurdu:

“Geçtiğimiz Cumhuriyet Bayramı’ndan bu yana App Store’da “Yeni ve Yerli” yazı dizimiz ile Türkiye’de büyüyen uygulama ekonomisi ve ekosistemi ile ilgili bilgiler paylaşıyoruz. Bu ay bu bölümümüzü evde tadını çıkarabileceğiniz en iyi yerli oyun ve uygulamalara ayırdık. Yeni ve yerli uygulamalarla bir enstrüman öğrenebilir, farklı kitapları heyecan ve ilham veren dünyalarına dalabilir ya da kendini sihirli bir mutfağın tam ortasında bulabilirsin”

Uygulamalar arasında Alchemy Chef isimli yeni bir oyun yer alıyor. Özenle tasarlanmış bir bağlama uygulaması olan Tezene de bağlama öğrenmek isteyenleri bekliyor. Kitap kurtlarının ilgisini çekecek yerli uygulamalar Trendeki Yabancı, Biryudum kitap:Oku ve dinleve Okuvaryum uygulamalı bu koleksiyonda App Store ziyaretçileri ile buluşuyor. yrıca ailenizle birlikte tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen Fox & Fox Play, putuTV ve TRT İzle uygulamaları da nostaljik Türk filmlerinden uzaktan eğitim alan çocuklar için programlara uzanan geniş içerikleriyle günün her saati için ideal.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz