Ana Sayfa Mac 13 inç MacBook Pro Uzun Kullanım Testi

13 inç MacBook Pro Uzun Kullanım Testi

0
13 inç macbook pro uzun kullanım testi

Apple’ın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan MacBook Pro 13, tasarımı ve donanımı ile dikkat çekmeyi başaran bir ürün oluyor. Biz de bu videomuzda 13 inç MacBook Pro 2019 ile yaşadığımız üç aylık deneyimimizi anlatıyoruz. Bakalım, MacBook Pro 13 söylendiği kadar var mı? İşte 13 inç MacBook Pro uzun kullanım testi!

13 inç MacBook Pro Uzun Kullanım Testi

2020 yılının başında elime geçen MacBook Pro 2019’u üç ay kullandım ve sonunda deneyimlerimizi paylaşmak üzere bir video hazırladık.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri MacBook Pro Uzun Kullanım Testi videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

MacBook Pro 13 özellikleri

Özellikle tasarım konusunda oldukça iddialı ve iddialı olduğu kadar da başarılı olan cihaz, bu başarısını birçok konuda sürdürüyor. Tasarım konusuna baktığımızda 13 inç olmasından dolayı birçok bilgisayara göre daha küçük boyutlar ve daha zarif yapısıyla karşımıza çıkıyor. Malzeme kalitesi ise üst seviye algısını yaratıyor.

Klavye ve TrackPad tarafında da iyi bir deneyim sunan ürün, diğer modellerden farklı olarak TouchBar ile dikkat çekiyor. TouchBar, başta bir işe yaramıyor gibi gözükse de alıştığınızda vazgeçilmeziniz haline geliyor.

Bu MacBook modelinde 13 inç boyutunda bir ekrana yer veriliyor. Ve bu ekran temel ihtiyaçları, hatta profesyonel ihtiyaçları rahatlıkla karşılar düzeyde.

Donanım konusunda giriş seviyesi model olduğu için çok üst seviye performans sergilediğini söyleyemem. Ancak benim birçok işimi yaparken beni yarı yolda bırakmadı. Özellikle 16 GB RAM’li modeli tercih etmem benim için büyük bir avantaj sağladı.

Batarya konusuna geldiğimizde sunulan 10 saatlik batarya ömrü, bana gelince 7-8 saate düştü. Bu rakamın nadiren 9 saate çıktığı da oldu. Ancak bu konuda beni tatmin etmeyi başardı. Şarj aletini almadan rahatlıkla dışarıya çıkabildim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz