Ana Sayfa Haberler iPhone SE mi yoksa iPhone XR mı?

iPhone SE mi yoksa iPhone XR mı?

0

iPhone SE dün akşam kullanıcıların karşısına çıkartıldı. iPhone SE, içerisinde en güçlü mobil işlemci A13 Bionic olmasına rağmen, bu işlemciye sahip diğer modellerden daha uygun fiyatlı olarak yakın zamanda satışta olacak. Fiyat bu kadar uygun olunca, geçtiğimiz yılın büyük ekranlı modeli iPhone XR ile fiyatlar neredeyse aynı konuma geldi. Peki iki telefon arasında kararsız kalırsak nasıl bir seçim yapmamız gerekiyor? iPhone SE vs iPhone XR videosu yayında!

iPhone SE vs iPhone XR?

Hangi telefon karşımıza nasıl özellikler ile çıkıyor?

iPhone XR geçtiğimiz yılın uygun fiyatlı modeli olarak karşımıza çıkmıştı. Bu model LCD ekranı ve tek kamerası ile kullanıcılara Xs ve Xs Max modelinden daya uygun fiyat ile sunulmuştu. Ayrca bu model, ekran paneli ve çözünürlüğünden dolayı bataryası en iyi iPhone olmuştu. Şimdi ise karşımıza iPhone SE çıktı ve bu model şu anda neredeyse iPhone XR fiyatı ile satışa sunulacak. Kullanıcıların kararsız kaldığı nokta ise aradaki ekran farkı ve işlemcinin kullanım deneyimini nasıl bir orada değiştireceği. Peki bu soruların cevabı ne? Sizler için hazırladığımız kısa bir video ile merak edilen sorulara cevap vermeyeçalıştık. Sizler de videoyu izledikten sonra fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz