Ana Sayfa Haberler iPhone 12 tasarımı ilk defa bu kadar net ortaya çıktı!

iPhone 12 tasarımı ilk defa bu kadar net ortaya çıktı!

0

iPhone SE geçtiğimiz günlerde tanıtıldı, iPhone 11 ise 5 ay önce tanıtıldı. Şimdi sıra iPhone 12’de ancak tam 7 ay gibi bir süre var. Eğer Covid-19 dünyamızda daha ciddi sorunlara yol açmazsa iPhone 12 tahminen Ekim ayı civarında tanıtılacak. Kısacası önümüzde uzun bir süre varken, şimdiden iPhone 12 tasarımı hakkında en büyük sızıntı geldi!

iPhone 12 tasarımı nasıl olacak?

iPhone 12 tasarımıEverythingApplePro isimli YouTube kanalı tarafından ortaya ciddi bir iddia ile atıldı. Sızdırılan çizimlerin üzerinde yapılan geliştirmeler ile iPhone 12 tasarımı karşımıza çıktı.

Sızdırılan görsellere bakınca ekran kenarlarının artık yumuşak bir geçişe değil, eski iPhone modeli iPhone 5s gibi sert bir geçişe sahip olduğunu görüyoruz. Kamera tarafındaki tasarım ise iPhone 11 serisinde olduğu gibi aynı hizaya konumlandırılmış.

Bu tasarım şu anda kullanıcılar tarafından beğenilmiş durumda. iPad Pro ile benzer bir tasarımın karşımıza çıkma olasılığı da oldukça yüksek. Ayrıca dikkat çekilmesi gereken bir diğer konuda, iPhone 12’de LİDAR tarayıcı kullanılması olmalı. Sızdırılan tasarımda LİDAR tarayıcı da kendisine yer bulmuş.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz