Ana Sayfa Öne Çıkanlar Kartsız Apple bakiye yükleme nasıl yapılır

Kartsız Apple bakiye yükleme nasıl yapılır

0

Apple cihazlarımızda kullanabileceğimiz uygulamalar veya hizmetler zaman zaman bizden ücret talep edebiliyorlar. Bundan dolayı Apple’a kredi kartı bilgilerimizi veriyoruz ancak bazı kişiler bazı sebeplerden dolayı Apple’a kredi kartı bilgilerini vermekten çekinebiliyorlar. Bu videoda sizler için kredi kartı kullanmadan Apple bakiye nasıl yüklenir sorusunu sizler için cevaplıyoruz.

Kredi kartı kullanmadan Apple bakiye yükleme

Apple cihazlarınızda uygulama veya hizmet satın almak istediğinizde belirli bir ücret ödemek gerekiyor. Bu ücreti Apple hesabınıza tanımladığınız kredi kartı üzerinden veya Apple bakiyesi ile yüklemek mümkün. Kredi kartı bilgilerimizi Apple hesabımıza kaydetmek oldukça kolay ve uzun vadede zahmetsiz olsa bile belli başlı riskler içeriyor. Kimileri kredi kartı bilgilerini paylaşmaktan korkuyor, kimileri de kredi kartı üzerinden onay verilmeyen veya unutulmuş ücretlerin çekilmesini istemiyor. Bundan dolayı da en güvenilir yol, Apple hesabına bakiye yüklemek gibi duruyor. Bu videoda herhangi bir satış noktası üzerinden aldığınız Apple bakiye yükleme kartını nasıl kullanabileceğinizi açıkladık. Herhangi bir komisyon ödemeden satın aldığınız bu kartın üzerinde yer alan seri numarasını, App Store içerisinde yer alan “Hediye Kartı veya Kod Kullan” kısmına girerek bakiye yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Eğer konu hakkında daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız buraya tıklayarak tüm detaylara erişebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz