Ana Sayfa Haberler Apple Android telefonlarındaki özelliği alabilir

Apple Android telefonlarındaki özelliği alabilir

0

iPhone 11 serisi, iPhone SE ve 4. nesil iPad Pro’nun tanıtılmasının ardından Apple’ın yeni ürünleri hakkında konuşma zamanı geldi. Yakın zamanda hakkında birçok sızıntı gelmeye başlayan iPhone 12 hakkında haberler var!

iPhone 12 hakkında haberler var!

Apple en yeni telefon modellerini ve iPad Pro modelini tanıttı. Sırada ise iOS 14, yeni MacBook Pro ve iPhone 12 gibi modeller var. Hakkında en çok sızıntı gelen ve ilgi gören cihaz ise doğal olarak iPhone 12. Hakkında gelen yeni sızıntılara göre iPhone 12 Android telefon özelliği ile karşımıza çıkabilir. Ortaya atılan 2 farklı iddia var. İlk iddiaya göre iPhone 12 çentiğe sahip olmayacak ve bunun yerine kimlik doğrulama amacı ile artık orta segment Android telefonlarda dahi gördüğümüz ekran altı parmak izi okuyucusunu kullanacak.

Gelen bir diğer iddia ise iPhone 12’nin hem Face ID’ye hem de ekran altından parmak izi okuyucuya sahip olacağı. Apple, Face ID’yi kaldırmayarak ilk olarak kendi kitlesinin ekran altından parmak izi okuyucuyu denemesini isteyebilir.

Her iki iddiaya da bakacak olursak ilk iddia daha mantıklı gibi dursa da Apple’ın radikal yenilikleri her zaman için rahiplerine göre daha temkinli yaptığını biliyoruz. Bundan dolayı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan iPhone 12’deki çentiğin daha küçük olması en ciddi iddia olarak kendisini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz