Ana Sayfa Mac 14 inçlik MacBook Pro modeli önümüzdeki sene gelebilir

14 inçlik MacBook Pro modeli önümüzdeki sene gelebilir

0

Bu senenin sonlarına doğru tanıtılması beklenen 14 inçlik MacBook Pro modelini satın almayı bekleyenlerin biraz daha bekleyebileceği iddia edildi.

Apple’ın geçtiğimiz hafta güncellenmiş 13 inçlik MacBook Pro modelini tanıtmasının ardından daha önce çıkan söylentileri takip eden MacBook kullanıcıları, Apple’ın yeni MacBook Pro modelinin ekran boyutunu neden 14 inçe yükseltmediğini merak etmeye başladı. Kısa zaman içinde çıkan bazı sızıntılara göre bu bekleyiş önümüzdeki sene veya daha sonrasına kalabilir.

14 inçlik MacBook Pro ne zaman satışa sunulacak?

Twitter’da @L0vetodream isimli kullanıcının bugün yaptığı paylaşıma göre 14 inçlik MacBook Pro modeli önümüzdeki sene tanıtılacak. Yaptığı sızıntılarla bilinen Jon Prosser’ın tweet’in altına verdiği yanıt da destekleyici nitelikte görülebilir.

Kısa süre önce açılan bir hesap olmasına rağmen yeni iPad Pro modelinde yer alan LiDAR sensörüyle ilgili yaptığı doğru tahmin ile bilinen hesabın bu tahminin doğru çıkma ihtimali yüksek görünüyor.

Apple’ın önümüzdeki sene piyasaya süreceği MacBook Pro modeliyle çıkan iddiayla ilgili daha somut detayları zaman içinde göreceğiz gibi görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz