Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisinden 5G ve ekran hakkında yeni sızıntılar var!

iPhone 12 serisinden 5G ve ekran hakkında yeni sızıntılar var!

0

Apple’ın yeni telefonlarını tanıtmasına aylar kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. iPhone 12 nasıl olacak sorusunun cevabı olan sızıntılar, yeni iPhone’ların her zamankinden iddialı olacağını gösteriyor. Yeni gelen haberlerde ekran ve modellerin 5G desteği hakkında bilgiler var.

iPhone 12 nasıl olacak?

Apple’ın en yeni telefonları olacak iPhone 12 serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu zamana kadar ortaya attığı sızıntılar ile tanınan Max Winebach isimli Twitter kullanıcısı bu sefer yeni iddialar ile karşımıza çıktı. Birden fazla iddia ortaya atan Winebach’ın en önemli iddiası ekran tarafında oldu. Bu iddiaya göre iPhone 12 Pro modelinin ekranı, iPad Pro’da olduğu gibi 120 Hz ProMotion ekrana sahip olabilir. Bu özellikle beraber yeni iPhone’ların ekranı daha akıcı olacak ve daha iyi bir deneyimi bizlere sunacak.

Gelen diğer iddia 5G ve dolaylı olarak pil hakkında. iPhone 12 Pro Max’in 5G’yi desteklemesi bekleniyor. Ancak 5G ile beraber artan pil gücüne ihtiyaç Apple’ı düşündürmüş gibi duruyor. Bu duruma istinaden, Apple’ın iPhone 11 Pro Max modelinde eski oranla daha büyük boyutlu bir pil kullanması bekleniyor. Eskiden 3696 mAh olan pil boyutu, yeni iPhone ile beraber 4400 mAh seviyelerine kadar çıkacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz