Ana Sayfa AirPods AirPods Studio hakkında yeni iddialar ortaya atıldı

AirPods Studio hakkında yeni iddialar ortaya atıldı

0

Apple’ın uzun zamandır konuşulan AirPods Studio ismiyle tanıtılması beklenen kulak üstü kulaklığında yenilikçi özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Apple’ın planlarına aşina olan kaynaklara göre şirketin “AirPods Studio” ismiyle tanıtması beklenen kulak üstü kulaklığın ne zaman ve nasıl takılacağını gösteren gömülü sensörler barındıracak. Örneğin kullanıcı kulaklığını boynuna yerleştirdiğinde müzik duracak ve  tekrar takıldığında kaldığı yerden devam edecek.

AirPods Studio kullanım deneyimi açısından öne çıkacak

Kulaklığın içinde veya yakın bir kısmında bulunacak ikinci sensörlerin ise kullanıcının sağ ve sol kulaklarını ayırt edebileceği de iddialar arasında bulunuyor. Ancak bu sensörler hakkında şimdilik detaylı bir bilgi bulunmuyor. Bu uygulama kulaklığın yanlış takılma olasılığını kaldırdığı anlamına geliyor.

Son olarak AirPods Studio’da bir iPhone veya Mac kullanıcısı tarafından özelleştirilebilir bir ekolayzer ayarlarıyla frekans ayarlarını düşük, orta ve yüksek olarak seçme imkanı sunması bekleniyor.

Apple’ın 22 Haziran’da internet üzerinden gerçekleşecek  WWDC etkinliğinde tanıtılması beklenen kulak üstü kulaklığın resmi satış fiyatı olarak 349 dolar ile kullanıcıların beğenisine sunulacağı iddia ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz