Ana Sayfa İpuçları Apple bilgisayarların pil döngüsünü nasıl görebiliriz?

Apple bilgisayarların pil döngüsünü nasıl görebiliriz?

0

Sihirli Elma olarak sizler içim çektiğimiz bilgilendirici videolarımıza devam ediyoruz. Bu seferki videomuz, Apple bilgisayar kullanan veya 2. el bir Apple bilgisayar satın almak isteyenler için önemli. Mac pil ömrünü görme işlemi ile beraber bilgisayarınızın pil ömrü hakkında bilgi alabilirsiniz.

Mac pil ömrünü görme nasıl yapılır?

Bu videomuzda sizler için önemli olan bir işlemi nasıl gerçekleştireceğinizi sebepleriyle beraber anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple bilgisayarlarda pil ömrü görme

Eğer bir MacBook, MacBook Air veya MacBook Pro modeli kullanıyorsanız bilgisayarınız bir pil ömrüne sahiptir. Bu pil ömrü, bilgisayarınızı şarja takmadan ne kadar kullanabileceğiniz ile alakalıdır. Bilgisayarınızın pil ömrü iyi olduğu sürece sizlere en uzun şarjsız kullanım deneyimini sunar. Pil döngüsü ise, pil ömrünü belirleyen en önemli kriterler arasında yer alıyor.

Pil döngüsünü nereden görebiliriz?

Bilgisayarınızda sol üstte bulunan Apple simgesine tıkladıktan sonra “Bu Mac Hakkında” seçeceğine tıklamanız gerekiyor. Buraya tıkladıktan sonra karşınıza çıkan seçenekler arasından “Sitem Raporu” kısmına tıklayın. Burada karşınıza Apple bilgisayarınız hakkında birçok seçenek çıkacak. Bu seçenekler arasında “Güç” seçeceğine tıklayarak bilgisayarınızın pil döngüsünü görebilirsiniz. Eğer burada anlattığımız aşamalarda kafanızda herhangi bir soru işareti olursa, videomuzu izleyip aklınızdaki soruları giderebilirsiniz.

Pil döngüsü kaç olmalı?

Apple’ın pil döngüsü ile alakalı her Apple bilgisayar için farklı tavsiyeleri bulunmakta. Bu tavsiyeler 300 pil döngüsü ile 1000 pil döngüsü arasında değişiyor. Buraya tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirsiniz. Aklınızda farklı sorular varsa, Apple Destek uygulaması ile de yardım alabilirsiniz.

MacBook’unuza özel aksesuar satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz