Ana Sayfa iPhone Apple WWDC 2020 oturumları için iPhone’lara güvenebilir

Apple WWDC 2020 oturumları için iPhone’lara güvenebilir

0

Apple, iPhone’ların taşınabilirlik ve yayın kalitesi açısından profesyonel uygulamalar için uygun olması nedeniyle 22 Haziran‘da gerçekleşecek WWDC’de faydalanılacağı düşünülüyor.

Apple’ın konuyla ilgili olarak TechCrunch’a yaptığı açıklamasında televizyon programlarında iPhone’lar aracılığıyla destek vermekten memnun olduklarını söyledi. Ayrıca programın prodüksiyon ekibi ve katılımcıların evlerinden yayın kalitesinde videolar çekileceğini de belirtti.Bloomberg’den Mark Gurman‘a göre ise Apple’ın ABD’de bulunan büyük televizyon kanallarının programlarında olduğu gibi iPhone’lardan yararlanabileceğine değindi.

Apple WWDC oturumlarında nasıl bir yöntem izleyecek?

Apple’ın Steve Jobs Theatre’dan gerçekleştireceği WWDC açılış etkinliğinde üst düzey kamera ve canlı yayın için prodüksiyon ekipmanlarından faydalanacak. Bununla birlikte etkinlik ertesinde gerçekleşecek teknik oturumlarda nasıl bir strateji izleyeceği belirsizliğini koruyor.

Etkinliğin programı henüz açıklanmamasıyla birlikte Apple’ın etkinliğin çevrimiçi izlenmesi adına eşzamanlı sunumlar yapacak gibi görünüyor. Bu da ekstra çekim ekipmanlarının satın alınması, kiralanması veya iPhone gibi alternatif yayın platformlarının kullanılmasını gerektirebilir.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz