Ana Sayfa iPhone iPhone SE’nin teslimat sürecinde olumlu gelişme

iPhone SE’nin teslimat sürecinde olumlu gelişme

2

JP Morgan analisti Samik Chatterjee tarafından paylaşılan yeni verilere göre iPhone SE’nin teslimat süreleri Mayıs ayı itibariyle kısalmaya başladı.

Piyasaya sürülmesinin üzerinden dört hafta geçen iPhone SE’yi sipariş edenler, üçüncü haftaya kadar cihazlarına 18 gün içinde eline ulaşırken; dördüncü hafta itibariyle bu süre 10 güne kadar düşüyor. ABD’de sipariş süresinin 22 günden 15 güne indiğine değinen Chatterjee, Çin ve Batı Avrupa’da da benzer bir durumun yaşandığını söyledi.

iPhone SE’nin dünya genelindeki satışları nasıl gidiyor?

Apple’ın birkaç ülkedeki çevrimiçi mağazasındaki teslimat tarihleri göz önüne alınarak derlenen verilere göre küresel iPhone gönderilerinin yüzde 35’ini ABD oluştururken; Çin ve Batı Avrupa ülkeleri yüzde 15’lik kısmını kapsıyor.

iPhone SE tanıtıldı! İşte uygun fiyatlı iPhone’un tüm özellikleri!

Hızlı teslimat süreleri Apple’ın tüketici taleplerini karşılamak üzere yeterli kaynağa sahip olmasının yanında iPhone SE’ye talebin düşüşe geçtiği anlamına da gelebilir. Eğer herhangi bir düşüş bulunmuyorsa; Apple açısından işlerin normale döndüğü düşünülebilir.

COVID-19 pandemisinin ekonomik etkileri göz önüne alındığında bütçe dostu bir iPhone’un piyasaya sürmesi yerinde bir karar oldu iPhone SE’ye güçlü bir tüketici ilgisi gördüğünü belirten Apple’ın CEO’su Tim Cook, bunun temel sebepleri olarak iPhone SE’nin son teknolojiyi içeren düşük donanımlı bir cihaz olması ve iOS kullanmak isteyen Android kullanıcılarının bulunduğunu söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz