Ana Sayfa Beats Powerbeats Pro’nun yeni renk seçenekleri göründü

Powerbeats Pro’nun yeni renk seçenekleri göründü

0

Weibo üzerinden yapılan bir paylaşıma göre Apple’ın pek yakında Powerbeats Pro kulaklıkları için dört yeni renk alternatifi duyurması bekleniyor.

Bu konuyla ilgili bir açıklama bulunmasa da, Apple’ın Powerbeats Pro için yakında krem, yosun, deniz ve siyah renklerine ek olarak Bulut Pembesi, Buzul Mavisi, Bahar Sarısı ve Lav Kırmızısı renk seçeneklerini dahil edeceği iddia ediliyor. Apple’ın Powerbeats Pro’ya yeni renk seçenekleri eklemesiyle kulaklarında görsel açıdan heyecan verici bir kullanmak isteyen müşterilerim dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Apple’ın bu hamlesi sürpriz değil

Apple’ın genellikle Beats Solo ve Studio kulaklıkları gibi yeni Beats kulaklıklarına bir dizi mevsimsel renk seçeneği sunuyor. Bu sebeple yeni ‌Powerbeats Pro’ya‌ renk seçenekleri eklenmesi  sürpriz olarak görünmüyor.

Bu yılın başlarında Apple’ın ‌Powerbeats Pro‌ 2 kulaklıklarını piyasaya süreceği söylentiler vardı. Ancak düzenleyici belgeler bu model numarasını değiştiren dahili bir değişiklik yapıldığını gösteriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz