Ana Sayfa Apple Gündem! Apple Gündemi #4 iPhone 12 fiyatı, iOS 13.5 ve daha fazlası

Apple Gündemi #4 iPhone 12 fiyatı, iOS 13.5 ve daha fazlası

0

Sihirli Elma YouTube kanalında sizlerin karşısına farklı videolar ile çıkmaya devam diyoruz. Bu videomuzda son haftalarda Apple ile alakalı oluşan önemli haberlere değiniyoruz ve yorumluyoruz. Eğer Apple ile ilgili son gelişmeleri takip etmek istiyorsanız Sihirli Elma Apple Gündem videosunu izlemeyi ihmal etmeyin.

Sihirli Elma Apple Gündem

Apple hakkında son haftalarda karşımıza çıkan önemli haberler var. Bu haberleri iPhone 12 serisinin özelliklerinden tutun da iOS 14’e kadar birçok konuyu konuştuğumuz yeni gündem videomuzda konuştuk. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Bu hafta ne oldu?

Apple ile alakalı gelişmeler arasında önemli haberler bulunuyor. Bu haberlere göre iPhone 12 özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. iPhone 12 serisinin tamamı OLED ekran ile karşımıza çıkacak. En güzel haber ise iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro’in ekranı 120 Hz yenileme hızına sahip olacağı. Bir diğer konuştuğumuz konu ise iOS 14 oldu. WWDC, Apple tarafından açıklanan tarihe göre 22 Haziran’da yapılacak. İlk defa bir WWDC etkinliği, Coronavirüsten ötürü online olarak olarak gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte Apple’ın neredeyse tüm cihazları için yeni işletim sistemlerini tanıtacak ve böylece Apple kullanıcıları cihazlarına hangi özellikler gelmiş haberdar olacaklar.

Bir diğer haber ise Apple kullanıcılarının en çok hangi uygulamaya para harcadığı oldu. Sizler için ilk 3 uygulama arasına giren TikTok ve Tinder gibi uygulamalar hakkında da fikirlerimizi söyledik. Konuştuğumuz son konular arasında Apple Store’lar da kendilerine yer buldular. Apple Store’lar tüm dünyada yavaş yavaş kullanıcılara hizmet vermeye başladılar. Ülkemizde ise Apple Store’ların geleceği hakkında bu tarih itibariyle herhangi bir gelişme bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz