Ana Sayfa iPhone iPhone 12’nin kameralarıyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı

iPhone 12’nin kameralarıyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı

0

Kullanıcıların,bir iPhone satın alırken değişmeyen kriterler arasında kameralar bulunuyor. Bu durumun farkında olan Apple, iPhone 12 serisinde yer alacak kamera modülleri için büyük bir özen gösteriyor.

Bu sebeple hangi şirketlerle çalışacağı konusunda ince eleyip sık dokuyan Apple, üç şirketle çalışmaya karar verdi. LG’nin iPhone 12 Pro ve Pro Max modelleri için bu sene için yaklaşık 2020’de 35-40 milyon kamera lensini ulaştırması beklenirken; Sharp ve O-film’den ise iPhone 12 ve 12 Max modelleri için bu yıl içinde yaklaşık 50-55 milyon kamera modülünü ileteceği iddia ediliyor. Sharp’ın bu gönderilerin yüzde 60 ila 70’ini oluşturduğu ve geri kalanın O-filme tarafından yapıldığı düşünülüyor.

iPhone 12 hakkında çıkan iddialara göre, cihazların ön kısmında bulunan çentiğin boyutunu küçülten yeni bir TrueDepth kamera sistemiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca, cihazın arka kısmında da bu yıl piyasaya sürülen iPad Pro’nun arka kısmında karşılaştığımız LiDAR tarayıcının yer alacağı tahmin ediliyor.

iPhone 12 serisinin tedariğinde gecikmeler yaşanabilir

Apple hakkında yaptığı analizlerle bilinen Ming-Chi Kuo‘ya göre, iPhone 12 Pro Max dışında bütün iPhone modellerinin seri üretimine eylül ayında başlanacak. ‌iPhone 12 Pro Max’in‌ seri üretimi ise karmaşık tasarımı nedeniyle Ekim ayına kadar ertelendi. Bu durumda yeni iPhone’ların bir kısmı beklenenden daha geç piyasaya sürülebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz