Ana Sayfa Apple Apple Glass tasarımı konusunda Steve Jobs’dan ilham alınabilir

Apple Glass tasarımı konusunda Steve Jobs’dan ilham alınabilir

0

Apple Glass‘ın özellikleri ve fiyatını sızdıran Jon Prosser‘a göre gözlüğün tasarımında Apple’ın kurucularından Steve Jobs’dan ilham alıncak.

Gözlüğün lensler çalışmalarını sürdüren Apple’ın, gözlükte nasıl bir tasarım sunacağı belirsizliğini koruyordu. İlk beklentiler göre çerçeveli bir gözlük olarak gelmesi bekleniyordu.

Ancak Prosser’a göre Apple, 2011’de yaşamını yitiren Steve Jobs’u her fırsatta anması nedeniyle, yeni ürününün tasarımında da ilham kaynağı olarak kullanabilir. Prosser, bu sebeple gözlük tasarımının da çerçevesiz yuvarlak olacağını öngörüyor.

Özel bir Apple Glass sürümü tanıtılabilir

Steve Jobs Heritage Edition (Steve Jobs Mirası Sürümü) adıyla ile piyasaya sürüleceğini belirten Prosser, bu Apple Glass tasarımının özel bir serinin olabileceğinin de altını çizdi. Çalışmanın prototip aşamada olduğunu vurgulayan Prosser, Apple Watch Gold Edition gibi sınırlı ve özel olarak üretileceğini olacağını söyledi.

Standart tasarımının çerçeveli bir yapıda olacağını söyleyen Prosser, talep eden kullanıcıların da bu özel sürümü tercih edebileceğini söyledi. Sınırlı olarak üretilecek serinin hangi malzemeden üretileceği ise belirsizliğini koruyor.

Prosser son olarak şirketin CEO’su Tim Cook’un Apple Glass’ın standart sürümünü kullandığını söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz