Ana Sayfa Haberler Apple Glass üretimi konusunda hazırlıklar başladı

Apple Glass üretimi konusunda hazırlıklar başladı

0

Kısa süre önce Jon Prosser tarafından yeni detaylar öğrendiğimiz Apple Glass hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple tarafından geliştirilen akıllı gözlük modelinin çıkış tarihi ve üretim süreci hakkında yeni bilgilere ulaşıldı. Buna göre Apple Glass’ın kullanıcılarla buluşmasına giderek yaklaşılıyor.

Yeni edinilen bilgilere göre Apple, yeni artırılmış gerçeklik içeren gözlük modelinin üretimi için çeşitli firmalar ile görüşmelere başladı. Apple’ın Apple Glass’ı önümüzdeki sene piyasaya sürmek istediği ve kısıtlı bir miktarda da olsa üretim için çalışmalara başladığı belirtildi.

Gözlüğün üretim tarihinde gecikme yaşanabilir

Gözlüğün prototip örneği sızdırılmış olmasa da edinilen son bilgelere göre 499 dolarlık fiyat etiketiyle son kullanıcıyla buluşacağı ifade edilmişti. Apple’ın piyasada bulunan akıllı gözlüklerinde olduğu gibi herhangi bir kamera kullanmayacağı beklenmesiyle birlikte iPad Pro’da bulunan LiDAR teknolojisiyle gelmesi de bekleniyor.

Gözlüğün üretimi için Apple’ın ilk olarak bu sene içinde gerçekleştirmeyi planladığı ancak Covid-19 salgını nedeniyle değişikliğe gittiği düşünülüyor. Bununla birlikte gözlüğün çıkış tarihi olarak 2021 yılı olarak belirlendi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz