Ana Sayfa Apple Apple, Podcast konusunda Spotify ile rekabet etmek istiyor

Apple, Podcast konusunda Spotify ile rekabet etmek istiyor

1

Spotify ile her geçen gün daha zorlu bir rekabet süreci geçiren Apple, podcast konusunda yeni adımlar atmaya hazırlanıyor.

Bloomberg tarafından yayınlanan rapora göre Apple, Orijinal Podcast’leri için bir lider arıyor. Bu kişi doğrudan Podcast bölümü başkanı Ben Cave’e bağlı olacak. Ayrıca orijinal podcast içerik üreticileriyle de anlaşma sağlanıyor. Bununla birlikte Apple’ın birkaç podcast üreticisinden podcast’lerini reklamsız bir şekilde sunmasını istediği bildirildi.

Podcast konusunda büyük bir rekabet bulunuyor

Apple izlediği bu stratejiyle Spotify’ı yenmeye çalışıyor. Spotify da esas olarak Apple için bir tehdit olarak podcast’lere odaklanıyor. Apple müşterilerinin ilk tercihleri arasında Apple Podcasts uygulaması yer alıyor.

Ancak geçen yıl Spotify’ın bu konuda gösterdiği çalışmalar Apple için bir tehdit oluşturuyor. Spotify podcast’leri üzerinde çalışıyor ve aynı zamanda pek çok tanınmış podcast yayıncılarıyla anlaşma yapıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. shazamu aldin daha neyine yetmiyor. calis kendin gelistir. gidipte baskalrinin gelismis sistemlerini sstin alip batirip durma

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz