Ana Sayfa Haberler macOS’te bulunacak yeni bir özellik açığa çıktı

macOS’te bulunacak yeni bir özellik açığa çıktı

0

WWDC etkinliğinde tanıtılacak yeni macOS‘te bulunacak mesajlar uygulaması, yeni bir iOS 14 koduna göre iPhone’daki mesajlar uygulamasıyla benzer özelliklere sahip olacak.

9to5Mac, daha önce erişmiş olduğu kaynak kodlarıyla erişen ve iOS 14 ile birlikte gelecek yeni özellikleri sızdırmıştı. Aynı kaynak, bu sefer macOS’deki mesajlar uygulamasına, iPhone’da yer alan özellikleri entegre etmek üzere çalıştığını paylaştı.

macOS’te bulunacak yeni özellik göründü

Apple’ın Mac Catalyst projesi, iPadOS’te çalışan uygulamaların kolay bir şekilde macOS’te çalışmasını mümkün hale getiriyor.

iOS 14 kodunda yer alan Catalyst sürümünde bulunan bilgilere göre Apple; macOS 16’da yer alacak mesajlar uygulamasına  etiket ve mesaj efektleri gibi özellikleri dahil etmek konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

iOS 14 ile ilgili olarak geçtiğimiz gün Çin’in popüler sosyal medya ağı Weibo’da paylaşılan video kafaların karışmasına neden oldu. Bazı kaynaklara göre videoda bulunan yazılımın Apple geliştiricileri için hazırlanan bir sürüm olduğunu iddia ediliyor. Bir başka kesim ise videodaki görüntülerin farklı bir cihazda oluşturulduğunu ve sahte bir arayüz olma ihtimali de yüksek olarak görülüyor.

22 Haziran’da gerçekleşecek çevrimiçi olarak gerçekleşecek WWDC etkinliği öncesinde size yeni çıkan bilgileri aktarmayı sürdüreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz