Ana Sayfa Apple Hakkı Alkan ve Apple aşkı

Hakkı Alkan ve Apple aşkı

0

Sihirli Elma olarak YouTube kanalımızda sizlerin karşısına farklı videolar ile çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Hakkı Alkan ile Hakkı Alkan Apple ilişkisini samimi bir şekilde konuşuyoruz. Hakkı Alkan ve Apple arasındaki ilişki nasıl?

Hakkı Alkan Apple ilişkisi?

YouTube kanalımızda samimi içerikler üretmeye devam ediyoruz. Bu videomuzda Türkiye’de teknoloji basının öncülerinden birisi olan Hakkı Alkan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Neler konuştuk?

Bu videoda Hakkı Alkan’ı boş bulduğumuz bir anda samimi olarak sorular sorduk. Soruları daha önce görmeyen Hakkı Alkan, samimi bir şekilde cevap verirken videoda hiçbir kısmı kesmemeye özen gösterdik. Bu samimi sohbette ilk olarak Hakkı Alkan’ın Apple ile tanışmasına değindik. Hakkı Alkan, Apple ürünlerini ilk olarak kullanmaya başladığından beri ne düşünüyordu, şimdi ne düşünüyor öğrendik. Diğer merak ettiğimiz konular arasında Apple’ın zaman içerisindeki gelişimi ve rakipleri oldu. Bu konular hakkında da cevap alırken birçok insanın merak ettiği diğer konu, Apple’nın ücret ödemesi gibi bir konu oldu. Hakkı Alkan, Apple’ın kendisine ücret ödediği gibi iddialara da cevap verdi. Kısacası, bu videoda merak edilen tüm detaylara değinmeye çalıştık ve merak edilen cevapları aldık.

Videomuzu izledikten sonra sizler de bizlere beraber fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. YouTube yorumları kısmına kendi fikirlerinizi yazarak bizlere fikirlerinizi iletebilir, diğer insanlarında fikirleri neler görebilirsiniz. İyi seyirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz