Ana Sayfa Haberler iPhone 12’deki Lightning girişiyle ilgili yeni iddialar ortaya çıktı

iPhone 12’deki Lightning girişiyle ilgili yeni iddialar ortaya çıktı

1

Apple’ın Sonbahar aylarında tanıtması beklenen iPhone 12 serisi hakkında yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Son olarak Lightning girişi hakkında yeni iddialar paylaşıldı.

Apple’ın tanıtım tarihi belirsizliğini koruyan yeni nesil iPhone modelleri hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Choco_bit isimli bir Twitter kullanıcısı, iPhone 12 serisiyle ilgili olarak yeni bilgiler paylaştı. Yeni iPhone modellerinde Lightning girişiyle gelmeye devam edeceğini iddia etti.

iPhone 13’de Lightning girişinin yerini USB-C alabilir 

Choco_bit, ayrıca iPhone 13 serisinde iPad Pro ile karşımıza çıkan Smart Connector bağlantısının bulunacağını iddia etti. Bu bağlantıyla iPhone kullanıcılarının daha fazla aksesuar kullanmasını sağlaması bekleniyor.

Apple’ın iPhone modellerinde USB-C girişine geçmeye sıcak baktığı ve USB-C girişli bir iPhone 12 prototipi üretildiği iddia edilmişti. Ancak bunların şimdilik birer iddia olduğunu ve son kararın Apple tarafından verileceğini gözden kaçırmamakta fayda var. Yaz aylarında seri üretimine başlanacak iPhone modelleriyle ilgili bilgiler sunmayı sürdüreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz