Ana Sayfa Apple Yeni nesil Apple ürünleri hakkında yeni iddia

Yeni nesil Apple ürünleri hakkında yeni iddia

0

GF Securities isimli araştırma şirketinin analisti Jeff Pu, önümüzdeki sene tanıtılacak Apple modelleri hakkında bir iddiada bulundu.

Birkaç ay önce, Apple hakkında yaptığı analizlerle tanınan Ming-Chi Kuo, Apple’ın 2021’in sonuna kadar aralarında 7.9 inçlik ‌iPad‌ mini’nin de bulunduğu altı cihazın satışa sunacağını söylemişti. Analist, bu cihazlarda yer alacak Mini-LED ekranlarla daha ince ve hafif  tasarımlarıyla gelebileceğini söylemişti.

Önümüzdeki sene tanıtılacak Apple modelleri Mini-LED ekranla gelebilir

Pu’nun iddiasına göre Apple, 2021’in ilk çeyrekte yeni bir 12.9 inçlik iPad Pro modeli tanıtacak. İkinci çeyreğinde ise 16 inçlik MacBook Pro’nun yeni sürümüyle yılın ikinci yarısında 27 inçlik iMac’in yeni sürümünün karşımıza çıkması bekleniyor. Pu, Kuo gibi bu cihazların Mini-LED ekranla geleceğini söyledi.

TrendForce’a göre, Apple’ın Mini-LED’e geçişiyle Samsung’un hakim olduğu OLED ekran pazarından uzaklaşmasını mümkün hale getirecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz