Ana Sayfa Haberler iOS Widget konsept tasarımı büyük ilgi topladı

iOS Widget konsept tasarımı büyük ilgi topladı

0

Apple’dan bir süredir sade tasarım anlayışına dikkat çekici yenilikler eklemesi bekleniyordu. Aleksey Bondarev isimli tasarımcının bu konuyla ilgili yaptığı konsept tasarımı dikkatleri üzerine çekti.

iOS Widget konsept tasarımı dikkatleri üstüne topladı

Sonbahar aylarında tanıtılması beklenen iPhone 12 ve iOS 14 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iOS 14‘ün gizli özellikleri sızdırılmıştı. Bugün de gelecekteki iOS modelleri ile ilgili bir konsept tasarım ortaya çıktı.

İsabetli sızıntılarıyla bilinen Ben Geskin, Twitter üzerinden Bondarev‘in hazırladığı iOS konsept tasarımını paylaştı. iOS Widget’larını dilediğiniz gibi özelleştirebildiğiniz bu tasarım pek çok iPhone kullanıcısının dikkatini çekti.

Videoda bulunan tasarımının Apple tarafından yapılıp yapmayacağı konusunda bir açıklama bulunmasa da, konsept tasarımların genellikle gerçekleştiğini hatırlatmakta yarar var.

Daha önce sızdırılmış raporlara göre iOS 14’te bu widget özelliklerinin bulunacağını iddia ediliyor. Tanıtılmasına yaklaşık bir ay kalan iOS 14 hakkında çıkacak raporlarla yeni detaylara ulaşılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz