Ana Sayfa Haberler iPhone SE ülkemizde resmen satışa sunuldu

iPhone SE ülkemizde resmen satışa sunuldu

0

Apple’ın 15 Nisan’da tanıtımını yaptığı yeni iPhone SE ülkemizde resmen satışa sunuldu. Gelin birlikte bütçe dostu iPhone modeline göz atalım.

iPhone SE ülkemizde piyasaya sürüldü

2017’de tanıtılan iPhone 8 modeline benzerlikler gösteren iPhone SE, 138.4 x 67.3 x 7.3 mm boyutlarında ve 148 gram ağırlığıyla geliyor. 4.7 inç büyüklüğündeki 1334×750 piksel çözünürlüğündeki Retina HD ekranda inç başına 326 piksel bulunuyor. Ayrıca yaklaşık üç yıl önce gördüğümüz TouchID parmak izi okuyucusu da iPhone SE’de yeniden karşımıza çıkıyor.

Apple’ın iPhone 11 serisinde bulunan A13 Bionic işlemcisi barındıran iPhone SE, 3GB RAM‘e 64/128/256 GB‘lık dahil depolama alanı seçenekleri sunuluyor.

Kamera olarak önünde f/2.2 diyafram açıklığında 7 MP’lik kamera bulunurken arkasında f/1.8 diyafram açıklığında 12 MP‘likgeniş açılı kamera bulunuyor. Ayrıca iPhone 11 serisinde bulunan çekim seçenekleri de yer alıyor.

Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle gelen iPhone SE’yi Apple’ın internet sitesi ve e-ticaret sitelerinden satın alabilirsiniz.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz