Ana Sayfa Beats PowerBeats Pro’nun yeni renk seçenekleri duyuruldu

PowerBeats Pro’nun yeni renk seçenekleri duyuruldu

0

Apple’ın geçtiğimiz yılın Nisan ayında tanıtılan PowerBeats Pro‘nun yeni renk seçenekleri ile ilgili çıkan çeşitli sızıntının ardından resmen açıklandı.

PowerBeats Pro’nun yeni renk seçenekleri açıklandı

Apple, Beats’in Powerbeats Pro modeli için Bahar Sarısı, Bulut Pembesi, Ateş Kırmızısı ve Buzul Mavisi‘nden oluşan dört yeni renk seçeneğini duyurdu. Yeni kulaklık modelleri 9 Haziran’da piyasaya sürülecek.

Beats’in ilk tamamen kablosuz kulaklığı olarak öne çıkan Powerbeats Pro; krem, siyah, yeşil ve lacivertten oluşan dört renk seçenekleriyle satışa sunulmuştu. Spor yapmaktan hoşlanan kullanıcılar için tasarlanan Powerbeats Pro, IPX4 suya dayanıklılık derecesiyle geliyor. Kulakların arkasında bulunan destekler sayesinde kullanıcılar, rahat bir şekilde spor yapabiliyor. Ayrıca tam şarjla dokuz saatlik bir kullanım süresi sunuyor.

Kolay eşleştirme ve “Hey Siri” özellikleri için Apple’ın H1 yongasıyla gelen Powerbeats Pro’da gürültü önleme özelliği bulunmuyor.

Satış fiyatı açısından piyasada bulunan resmi satış fiyatıyla arasında bir farklılık bulunması beklenmiyor.

 

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz