Ana Sayfa Haberler iPhone 12 Max’in üretimine daha önce başlanacak

iPhone 12 Max’in üretimine daha önce başlanacak

0

DigiTimes‘ın yeni bir raporuna göre, Apple’ın iPhone 12 Max‘in üretimine diğer modellerden daha önce başlayacağı iddia edildi.

Apple’ın sonbahar aylarında gerçekleştirmesi beklenen etkinliğinde dört yeni ‌‌iPhone‌‌ modelini tanıtacağı iddia ediliyor. Ancak üretim artışı nedeniye yaşanan gecikmeler ve her yıl Eylül ayında gerçekleşen etkinliğin bu yıl gecikeceği iddia ediliyor.

Bu yıl tanıtılacak dört iPhone modelinin üçünün ekranını Samsung tarafından üretilmesi beklenirken; bir modeli de LG ve BOE tarafından üretileceği iddia ediliyor. 6.1 inçlik modelin erken üretilmesinin nedeni olarak diğer tedarik zinciri ortaklarından dış kaynak alınması gereken dokunmatik modüller kullanmaları gösteriliyor.

Samsung’un Y-OCTA esnek ekran teknolojisi, ayrı bir dokunmatik katmana ihtiyaç duymadan doğrudan OLED paneline dokunma sensörünü barındırıyor.

Raporda belirtilen konuların geçtiğimiz ay yayınlanan bir raporla uyuşması da raporda verilen bilgilerin doğruluğunu artırıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz