Ana Sayfa Haberler Geliştiriciler için yeni beta sürümleri yayınlandı

Geliştiriciler için yeni beta sürümleri yayınlandı

0

Apple, işletim sistemlerini geliştirmeye devam ediyor. Yeni özellikleri deneyimlemek isteyenler için yeni beta sürümleri Cupertino’lu şirket tarafından yayınlandı.

Yeni beta sürümleri kullanıma sunuldu

iOS 13.5.1 ile birlikte Apple Developer Center’da iOS 13.5.5 ve iPadOS 13.5.5‘in beta sürümeri de yayınlandı. Ancak bu sürümleriyle ilgili herhangi bir yenilik bulunmuyor. Apple’ın bu sürümlerde herhangi bir yenilik duyurusu bulunmaması nedeniye şimdilik hangi yeniliklerle geleceği belirsizliğini koruyor.

Ayrıca Apple, Mac cihazlar için macOS Catalina 10.15.6‘nın beta güncellemesini yayınladı. Bu güncellemeyle uyumlu Mac bilgisayarlar için iyileştirme ve hata düzeltmelerinin yanında batarya sağlığı yönetimi, FaceTime video görüşmesinde iyileştirme, Pro Display XDR kalibrasyon aracı özellikleri de sunuluyor. Apple tarafından ilerleyen günler içerisinde güncellemelerle ilgili daha fazla bilginin açıklaması bekleniyor.

Beta sürümlerinin beklenildiği kadar kararlı çalışmadığını da hatırlatmakta fayda var. Çünkü, beta sürümlerde denemeler yapılmasının ardından yayınlanan kararlı sürümde yeni özellikler kullanıma sunuluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz