Ana Sayfa Apple Apple Store’ların açılış tarihi netleşti

Apple Store’ların açılış tarihi netleşti

0

COVID-19 salgını sebebiyle bir süredir kapalı olan Apple Store’ların adım adım açılmasının ardından ülkemizdeki Apple Store’ların ne zaman açılacağı netleşti.

Apple Store’ların açılış tarihi belli oldu?

Apple tarafından yapılan resmî açıklamaya göre, Zorlu ve Akasya AVM’lerinde bulunan Apple Store’lar 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

İki Apple Store’larda da belirli güvenlik önlemleri olacak. Ayrıca Akasya’daki Apple Store için 12:00 – 20:00, Zorlu Center’daki Apple Store için ise 10:00 – 18:00 aralığında açık olacak.

Apple Store’larda öncelikli olarak Genius Bar’da servis ve destek verecek. Apple Store’lardaki insan sayısı da aktif olarak yönetilecek. Ürün satın almak isteyen müşterilere eve veya ofise gönderimin yanında mağazadan teslim alma olanaklarıyla pek çok online satın alma opsiyonu sunulacak.

Apple ürünleriyle yazılım ve donanım konusunda destek talep eden kullanıcılar için ilgili onarıma ya da yardıma ihtiyaç duyan müşteriler için başka seçeneklerin bulunduğunu da hatırlattı.

Apple Türkiye, konuyla ilgili yaptığı duyuruda; “Birçok kişinin evden çalıştığı ve eğitimine evden devam ettiği bugünlerde ister yeni bir ürün alıyor olsun ister zaten sahip oldukları bir ürünle ilgili yardım alıyor olsun müşterilerimize ihtiyaç duydukları hizmet ve desteği sağlamayı dört gözle bekliyoruz.  Yeni açılan mağazalarımızda, müşterilerin ve çalışanların sağlıklı kalmaya devam etmesini sağlamak için sıcaklık kontrolleri, sosyal mesafe önlemleri ve maske kullanımı gibi önemli güvenlik prosedürleri olacak. Sosyal mesafe protokolümüz mağazada bir seferde sınırlı sayıda ziyaretçi anlamına geleceği için, alışveriş yapmak isteyen müşterilerimizin mağazaya randevusuz girişlerinde gecikmeler yaşanabilir. Alınan önlemler, çalışma saatleri ve tüm alışveriş yöntemleri ile ilgili ek bilgi için lütfen apple.com/tr/retail adresini ziyaret edin.” sözlerine yer verdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz