Ana Sayfa Apple iPhone 11 serisinin ekranlarında yeni bir problem ortaya çıktı

iPhone 11 serisinin ekranlarında yeni bir problem ortaya çıktı

0

Yayınladığı güncellemelerin ardından sorunlar yaşayan Apple, geçtiğimiz sene tanıttığı iPhone 11 serisinin ekranlarında yeni bir sorun görülmeye başlandı.

iPhone 11 serisinin ekranlarında yeşil ekran problemi görülmeye başlandı

iPhone 11 kullanıcıları tarafından bildirilen sorunlara göre cihazın kilit ekranının açılmasının ardından bir süre yeşil ekran hatası ortaya çıkıyor. Kullanıcılar, yeşil ekran probleminin iOS 13.5.1 güncellemesi sonrasında ortaya çıktığını belirtti.

Gelen diğer şikayetlere bakıldığında aynı sorunun iPhone 11 ile birlikte, iPhone 11 Pro ve Pro Max kullanıcıları da yaşıyor. Sorunun kaynağı belirsizliğini korurken, Apple da bu konuda sessizliğini koruyor.

Yeşil ekran hatasının yazılımsal olduğunu düşünenler, Apple’ın yeni bir güncelleme daha yayınlamak zorunda olduğunu vurguluyor. Başka bir kısım ise yeşil ekran probleminin nedeni olarak ekran parlaklığının en alt seviyede kullanılmasına bağlı olarak yaşandığını ileri sürüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz