Ana Sayfa Apple iOS 14’te arama kaydı özelliği yer almayacak

iOS 14’te arama kaydı özelliği yer almayacak

1

Hafta içerisinde ITHome‘un iOS 14‘te kullanıcıların yer almasını özellikler arasında bulunan arama kaydı özelliği ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

iOS 14’te beklenen özellik yer almayacak

ITHome tarafından sızdırılan ekran görüntüsünde Ayarlar kısmında kullanıcıların iPhone’ları üzerinden yaptığı sesli veya FaceTime görüşmesinin kaydetme seçeneği ekleneceği izlenimini verilmişti.

Bununla birlikte, 9to5Mac‘in haberine göre bu özellik, mevcut Apple mühendislerinin telefon ve FaceTime çağrılarıyla ilgili sorunlar için hata ayıklama işlemine yardımcı olmaları için bulunuyor. Buradan da iOS 14’te bulunması beklenen özelliğin yer almayacağı anlaşılıyor.

Apple’ın arama kalitesini sağlamak için dahili olarak böyle bir özellik kullanması mantıklıdır. Apple’ın kalitesini sağlamak için dahili olarak böyle bir özellik kullanması mantıklı görünüyor. Ancak gizliliğe dikkat eden şirketin böyle bir özellik sunması mantıklı görünmüyordu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Bu özellikte gelseydi çok çok iyi olurdu veya android de bunu engellemeli android kullananlar ses kaydı yapıyor biz yapamıyoruz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz