Ana Sayfa Haberler Yeni nesil iPhone’ların tasarımıyla ilgili ipuçlarına ulaşıldı

Yeni nesil iPhone’ların tasarımıyla ilgili ipuçlarına ulaşıldı

2

Sonbahar aylarında tanıtılması beklenen yeni nesil iPhone‘ların tasarımıyla ilgili edinilen bilgiler tüketicilerin beklentisini artırmayı sürdürüyor.

Kısa süre önce bu cihazlar için üretilen kılıflar sızdırılmıştı. Bu gelişmenin ardından “JinStore®” isimli Twitter kullanıcısı, yeni cihazların bu kalıplar aracılığıyla üretileceğini iddia etti.

Yeni nesil iPhone’ların tasarımıyla ilgili yeni sızıntı bilgiler elde edildi

Metalden yapılan bu kalıplar, kullanıcıların kafasında bir sonraki iPhone modellerinin nasıl görüneceğiyle ilgili fikirler oluştururken görsellerinden birinde beş kalıp bulunması da dikkat çeken noktalar arasında bulunuyor.

Bir başka görselde ise iPhone 12’nin, iPhone 11 serisindeki gibi farklı modeller eşliğinde piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Bazı kaynaklara göre Cupertinolu şirket, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max üçlüsünden oluşacağı tahmin ediliyor. Ancak cihazların resmi tanıtımı yapılmadan net bir bilgi edinmemiz mümkün görünmüyor.

Görüntülerde dikkat çeken bir diğer detay ise çentik tasarımı oldu.

Kalıplara dikkatli bir şekilde göz attığımızda ses tuşlarının sol tarafta olduğu görülüyor. Ayrıca çok net gözükmemekle birlikte kamera kurulumu da görülüyor.

Kalıpların kenarlarının düz bir yapıya sahip olması açısından iPhone 4’e benzerlik gösteriyor. Buradan Apple’ın eskiye dönük yeni bir tasarım üzerinde çalıştığını söyleyebiliriz ancak kalıpların tasarımında değişiklik olması ihtimalini gözden kaçırmamakta fayda var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz