Ana Sayfa Haberler Amiral gemisi iPhone modelleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıkarıldı

Amiral gemisi iPhone modelleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıkarıldı

0

Apple Sonbahar aylarında gerçekleşmesi beklenen amiral gemisi iPhone modellerinin tanıtım günü yaklaştıkça yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediyor.

Kısa süre önce bu sene tanıtılacak iPhone modellerinin ekran yenileme hızının 120Hz olmayacağına dair söylentiler vardı. Ancak DSCC kurucu CEO’su Ross Young 120 Hz destekleyecek olan akıllı telefonların listesini paylaştı. Young’un paylaştığı cihazlar arasında iPhone 12 Pro ile Pro Max modelleri bulunuyor. Bir başka deyişle üst seviye yeni iPhone modellerinde 120 Hz yenileme hızına sahip olacak.

Apple’ın bu sene tanıtacağı iPhone modellerinin iPhone 11 serisine kıyasla daha ince ve hafif bir tasarımla gelmesi bekleniyor. Öte yandan daha ince olması nedeniyle batarya ömrünü olumsuz etkileyeceği düşünülüyor. Bu sebeple iPhone 12 Pro serisinin batarya büyüklüğünden 4400 mAh’dan fazla olmaması tahmin ediliyor.

Yeni nesil iPhone’ların tanıtım ve satışa sunulma tarihi hakkında çeşitli iddia gelmesiyle birlikte net bir bilgi bulunmuyor. Ürün tedariği konusunda yaşanan problem nedeniyle satışa sunulma tarihinde gecikmeler yaşanma ihtimali de bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz