Ana Sayfa Haberler Apple, WWDC20’nin nereden izlenebileceğini paylaştı

Apple, WWDC20’nin nereden izlenebileceğini paylaştı

2

Apple‘ın çevrimiçi olarak düzenleyeceği WWDC20’nin izlenmesi için gerekli bağlantıları paylaştı.

WWDC20 YouTube üzerinden de izlenebilecek

Apple’ın 22-26 Haziran aralığında düzenlenecek  WWDC20, YouTube üzerinden de izlenebilecek. Apple, YouTube canlı yayın linkini de paylaştı

Apple, ikinci kez yayınını YouTube üzerinden gerçekleştirecek. Ayrıca resmi web yayını için de bir bağlantı oluşturdu. Bununla birlikte Apple TV üzerinde bulunan Apple Events uygulamasından da canlı olarak izlenebilecek.

Apple, bu şekilde ikinci kez kendi platformları dışında YouTube üzerinden  Apple özel etkinliğin yayını yapacağını açıkladı. Apple ilk canlı yayınını geçtiğimiz yılın Eylül ayında gerçekleştirdiği iPhone 11 lansmanında yapmıştı. Şimdi de Apple Park’ta gerçekleşecek olan etkinlik için de benzer bir durum yaşanacak.

Apple’ın etkinlikte tanıtılacak iOS 14 ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi görünüyor. Ayrıca yeni macOS, iPadOS, tvOS ve watchOS sürümleri de etkinlikte duyurulacak. Bununla birlikte Apple’ın yeni tasarımlı iMac‘in de tanıtılacağı iddia ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz