Ana Sayfa Apple Apple, iOS 14 ile köklü bir değişikliğe gidebilir

Apple, iOS 14 ile köklü bir değişikliğe gidebilir

1

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek WWDC20‘ye yaklaştığımız her geçen gün yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Son olarak iOS 14 hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

iOS 14 hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı

Apple, iPhone ve iPad cihazları için kullandığı işletim sistemi iOS’u geçtiğimiz sene WWDC’de iPad’lere özel olarak iPadOS olarak güncelledi. Cupertinolu şirketin bu sene iPhone’ların işletim sisteminin iPhoneOS adıyla tanıtılacağı iddia edildi. Apple, bu ismi daha 2007 ile 2010 yılları arasında kullandığını hatırlatmakta fayda var.

Jon Prosser’ın Twitter hesabında yapmış olduğu paylaşımla  Apple’ın WWDC’de iOS isminin değişebileceği ihtimalini gündeme getirdi. Prosser’ın paylaşımının XDA-Developers’tan Max Weinbach tarafından doğrulanması da bu iddiayı güçlendiriyor.

COVID-19 salgını nedeni aksayan pek çok projesi düzene sokmaya çalışan ve sonbahar aylarında gerçekleştirilmesi planlanan lansman etkinlikleriyle emek harcayan Apple’dan bu konuyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

Apple pandemi nedeniyle 22 Nisan tarihinde yapılacağı açıklanan  WWDC20 etkinliğini ertelemeye karar verdi. ve mayıs ayında konferansın gerçekleşeceği tarihi açıklamıştı. Şimdi Apple severlerin bütün dikkati başta pazartesi günü gerçekleşecek açılış sunumu olmak üzere WWDC20’ye çevrildi. Etkinlikte yeni işletim sistemleri, mevcut abonelik servislerinin yanında yeni tasarımlı iMac modeli gibi bir “one more thing“in açıklanması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz